onsdag 20 februari 2008

Påskägg

I dag är jag hemma med sjuka barn...den här gången är det magsjuka! Vi har tittat på Pippi halva dagen...det gillar dom...helst samma film flera gånger! Nu ska jag visa mina påskägg..har ju blivit inspirerad av många andra bloggare som har gjort så fina ägg...då blir man ju sugen att prova själv....och så här blev dom...det var roligt pyssel!
Rosett
Och så vill jag ge en blomma till alla som besöker min blogg...och till alla som lämnar en kommentar! Ni är så goa och snälla! Tusen tack för allt fint ni skriver till mig! Det värmer ska ni veta!
STOR KRAM!

söndag 17 februari 2008

40 år igår!!!

Igår fyllde jag 40 år! Men jag känner mig som 27! Det var en trevlig dag med många fina blommor och persenter...jag bjöd på smörgåstårta och glass! Jag har länge önskat mig en ny symaskin...igår fick jag en massa slantar som kommer att räcka till en riktigt bra maskin....jag är såååå glad för det...oj vad jag ska sy hela dagarna!
Jag fick en glasklocka.
En jättefin målning som min äldsta dotter målat! Visst är hon duktig!!
Jag fick biljetter till Mamma Mia också...så nu är 20:e augusti bokad!

Pysslat har jag också gjort så klart.. :) Har nog inte gjort påskkort sen jag gick i lågstadiet..brukar inte skicka några heller men det kanske blir av i år. De här korten var så roliga att göra... har använt gammal tapet, silkespapper och en massa annat pynt. Klicka på bilden för att förstora ...så ser ni alla detaljerna. Har gjort några fler också som jag kommer att lägga ut i bloggbutiken nån dag.

Jag önskar er en trevlig söndag!

Kram!

tisdag 12 februari 2008

Pyssel & soliga dagar

Visst är det härligt med soliga dagar!!! Skulle vilja vara ute mera...men den eviga förkylningen som fortfarande sitter i sätter ju stopp för allt!
De här notböckerna hittade jag på loppis....
Och ett fat...
perfekt att ha ljus på...har dekorerat några tändstickaskar med fina bilder från notböckerna, de finns att köpa i bloggbutiken.
Klicka på bilden för att förstora....lavendelhjärtanen som ligger på fatet finns också att beställa i butiken.
Kram till er!

tisdag 5 februari 2008

Förkylning och hemma-spa

Här har vi fått massor med snö...och massor med förkylning som aldrig vill ge sig! Jag har så mycket att pyssla med nu..men förkylningen tar orken av en...trist!
Senast jag var på loppis så hittade jag en större bricka. Den har jag på mitt köksbord...fint istället för duk! Jag kan inte ha duk på mina bord...de blir fläckiga direkt!
Äntligen..Äntligen! Snart är vårt nya badrum klart...som jag har längtat! Det är bara några detaljer som ska på plats...badrumsskåp, belysning och handdukskrokar...sen ska jag piffa till med härligt doftande tvålar, fina handdukar och allt annat som hör till! Bada ska jag göra...fixa mitt eget hemma-spa...tända ljus! Härligt.....bara förkylningen vill ge sig så....
Ha det gott alla goa bloggare! Tack för fina kommentarer!
Nu ska jag äta en smarrig semla!
Kram!